Babyshowers

Boek Nu Jouw Onvergetelijke Babyshower bij Lot & Daan

Welkom bij Lot & Daan, dé specialist in het organiseren van unieke en onvergetelijke babyshowers. Maak van jouw speciale gelegenheid een dag om nooit te vergeten met onze feestelijke arrangementen.

Lot & Daan biedt diverse arrangementen aan voor babyshowers, perfect afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een intieme bijeenkomst met familie en vrienden of een grotere viering, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect verzorgd is.

Een sprookjesachtige babyshower in onze prachtige evenementenruimte. Geniet van een heerlijke high tea en laat je verwennen met bijpassende decoraties en spellen.

Waarom kiezen voor Lot & Daan:

  • Ervaren professionals: Ons team van evenementenplanners heeft ruime ervaring in het organiseren van babyshowers en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

  • Sfeervolle aankleding: Wij begrijpen hoe belangrijk de juiste sfeer is voor een babyshower. Onze decoraties en thema’s zorgen voor een magische en vrolijke ambiance.

  • Persoonlijke benadering: Bij Lot & Daan staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen en creëren een unieke babyshower die past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

  • beamer/microfoons: wij hebben de faciliteiten die je nodig hebt om een onvergetelijke babyshower te organiseren!

  • Voor groepen vanaf 30 personen hebben wij speciale eet- en drankarrangementen. 

 

Wil je meer informatie over onze babyshower-arrangementen of direct een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@lotdaan.nl. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen een fantastische babyshower te plannen.

Babyshower Aanvraagformulier

    LOT&DAAN: Geschikt voor ieder event. We zetten ze voor je op een rijtje!