Events bij LOT&DAAN

Wil je weten wat we nog meer doen? Of wat JIJ nog meer kunt doen? Dan zit je hier op de juiste pagina. We organiseren evenementen, kookworkshops en high-tea’s. Maar jij kunt ook jouw babyshower, productpresentatie of feestje hosten bij ons. 

Hoge Hakken Bubbels Bingo

[EDITIE 7: DATUM NOG ONBEKEND]

Onze Hoge Hakken Bubbels Bingo! Ladies only! Jij en je vriendinnen worden verwelkomd met een heerlijke cocktail en gedurende de avond worden er diverse hapjes geserveerd. Vervolgens spelen wij zes rondes bingo en kun jij hele leuke prijzen winnen! Natuurlijk zijn er ook weer pauze-spellen zoals ‘de hoogste hakken’ en de ‘lucky numbers’! Zorg dat je er op tijd bij bent want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kaartjes kosten €15,00 per persoon en wil je van te voren een heerlijke (vega) hamburger bij ons komen eten dan kun je een kaartje incl. diner kopen.

JOUW EVENT BIJ LOT&DAAN

Naast workshops en andere LOT&DAAN events is het ook mogelijk om zelf een event te organiseren in de zaak. Ben je jarig, maar is jouw woonkamer te klein voor een knallend feest of heb je een locatie nodig voor een cursusmiddag of babyshower? Bij ons kun je elk evenement naar eigen wens inrichten. En wij hangen zelfs de slingers voor je op!

Mail voor de mogelijkheden naar: info@lotdaan.nl. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie om alle opties met je door te spreken.

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA T/M WO: 07.30 - 15.00
DO & VR: 07.30 - 17.00
ZA & ZO: 08.30 - 17.00

© 2019 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.