Events bij LOT&DAAN

Wil je weten wat we nog meer doen? Of wat JIJ nog meer kunt doen? Dan zit je hier op de juiste pagina. We organiseren evenementen, kookworkshops en high-tea’s. Maar jij kunt ook jouw babyshower, productpresentatie of feestje hosten bij ons.

Geen zin om alles te lezen? Hier bekijk je direct onze events voor de aankomende tijd!

Workshop "Food Fotografie"

Vrijdag 28 september vindt bij LOT&DAAN de tweede workshop “Food Fotografie met je smartphone” plaats. Deze workshop wordt gegeven door Wendy van Aal, die je wellicht kent van onze Instagram take-over!

Ben jij ook dol op het maken van food foto’s maar twijfel je ook wel eens of het er nou net zo mooi uit ziet als op je bord? Heb je wel de juiste belichting en de goede hoek gebruikt? Bewerk je je foto’s ook wel eens? Na het volgen van deze workshop weet je alles om de mooiste “Insta-worthy” food foto’s te maken.

INFO
Vrijdag 28 september van 17:30 tot 20:00. We ontvangen je met een welkomstdrankje, je ontvangt een hand-out en alle gerechtjes die we fotograferen eten we gezellig samen op! De kosten zijn €20 per persoon en natuurlijk is er een prijs voor de mooiste foto!

Aanmelden kan via bit.ly/FoodFotografieWorkshop2. Doe het snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Word jij onze nieuwe food fotograaf?

Hoge Hakken Bubbels Bingo | Editie 3

Editie 3 van onze Hoge Hakken Bubbels Bingo!

Ladies only! Jij en je vriendinnen worden verwelkomd met een heerlijke cocktail en gedurende de avond worden er diverse hapjes geserveerd. Vervolgens spelen wij zes rondes bingo en kun jij hele leuke prijzen winnen! Natuurlijk zijn er ook weer pauze-spellen zoals ‘de hoogste hakken’ en de ‘lucky numbers’!

Zorg dat je er op tijd bij bent want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kaartjes kosten €15,00 per persoon en wil je van te voren een heerlijke (vega) hamburger bij ons komen eten dan kun je een kaartje incl. diner kopen!

Let op: vol = vol!
Datum en tijd: 13 oktober van 19:30 tot 22:00

Tickets koop je hier!

JOUW EVENT BIJ LOT&DAAN

Naast workshops en andere LOT&DAAN events is het ook mogelijk om zelf een event te organiseren in de zaak. Ben je jarig, maar is jouw woonkamer te klein voor een knallend feest of heb je een locatie nodig voor een cursusmiddag of babyshower? Bij ons kun je elk evenement naar eigen wens inrichten. En wij hangen zelfs de slingers voor je op!

Mail voor de mogelijkheden naar: info@lotdaan.nl. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie om alle opties met je door te spreken.

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA T/M WO: 07.30 - 15.00
DO & VR: 07.30 - 17.00
ZA & ZO: 08.30 - 17.00

© 2019 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.