Bedrijfsfeest Rotterdam

Wil je een leuk bedrijfsfeest organiseren in een sfeervolle omgeving en in het oude hartje van Rotterdam? Lot&Daan hebben de ideale locatie, uitstraling en service om jouw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken. We bieden unieke hapjes, heerlijke drankjes en Rotterdamse enthousiasme. We stellen ons flexibel op en staan altijd open voor jouw ideeën, eisen en (dieet)wensen. Speciaal voor bedrijven is onze locatie af te huren voor de leukste feesten en events. Bekijk welke opties we allemaal aanbieden of neem direct eventjes contact met ons op.

Personeelsfeest

Je hardwerkende personeel gezellig samenbrengen bij misschien wel het leukste moment van het jaarBij Lot&Daan zorgen we ervoor dat jouw personeelsfeest er eentje voor in de boeken wordt. We stemmen graag de wensen met je af en zorgen dat het personeelsfeest perfect aansluit op de verwachtingen. Vanaf de centrale gelegen locatie met verschillende openbaarvervoer opties en parkeergelegenheden om de hoek kan iedereen ook weer lekker makkelijk naar huis. 

Bedrijfsborrel

Na een positieve bijeenkomst bij elkaar komen om na te borrelen? Of een maandelijkse meeting met al het personeel? Dan is een bedrijfsborrel de ideale manier om informeel bij elkaar te komen. Jullie zijn van harte welkom bij Lot&Daan en het zorgvuldig geselecteerde arrangement staat dan uiteraard al klaar voor de groep wanneer jullie aankomen! We bieden (h)eerlijke hapjes, lekkere drankjes en vele opties gebaseerd op alle dieetwensen.  

Netwerkborrel

Als je low-key met zaken partners of potentiele klanten wilt netwerken dan past de locatie van Daan&Lot daar heel goed bij. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de Oude Haven van Rotterdam, een unieke en historische locatie die inspireert en gezelligheid biedt. Een mooie rondleiding door het centrum van Rotterdam met je netwerk mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.  

Jubileumevenement

Er zijn vele redenen om met het bedrijf of de organisatie een iets te vieren. Bestaan jullie tien, twintig of misschien wel honderd jaar? Dan is er zeker reden voor een echt fuifje! We passen ons graag aan jouw situatie en kunnen de aankleding van de locatie perfect doen aansluiten bij de gelegenheid. Indien gewenst zijn er zeker mogelijkheden om via beamer en audio apparatuur leuke herinneringen de revue te laten passeren. 

Afscheidsborrel

Gaat één van uw gewaardeerde talenten vertrekken? Na jaren van trouwe dienst, naar het buitenland of naar een nieuwe uitdaging? Dan is het zeker een mooi gebaar om deze topper te verrassen met een afscheidsborrel. Onze locatie en personeel zijn er in ieder geval klaar voor om dit dankgebaar tot een succes te brengen. 

Onze zaal mogelijkheden

In onze fijne ruimte passen 120 personen en hebben we allerlei mogelijkheden op het gebied van audio en beeld apparatuur. De ruimte heeft een frisse, creatieve en opensfeer wat gemakkelijk een ontspannen sfeer creëert.  Daarnaast kunnen we de zaal aanpassen aan de grootte van de groep, zodat we het evenement perfect afstemmen naar wens. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en kom snel al een keer proeven! 

Ander bedrijfsfeest idee?

Staat het door jouw geplande zakelijk evenement er niet tussen, maar wil je graag naar Daan&Lot? Maak je niet druk, stuur ons een berichtje of geef ons een belletje en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een succesvol zakelijk evenement 

© 2021 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.