Zakelijke arrangementen en events

Ben je van plan om een zakelijk event te organiseren en zoek je daar nog een geschikte locatie voor? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Of je nu klanten wilt ontvangen of juist een bedrijfsborrel inplant, we passen ons graag aan op jouw situatie. Tel daar een fijne ruimte waar tot wel 120 man in past bij op en je kunt erop vertrouwen dat jouw zakelijke feesten en borrels een groot succes worden! Bij Lot&Daan zit je goed voor al je zakelijke evenementen en diners!

Kerst- en Nieuwjaarsborrel

Wil je je kerstborrel of nieuwjaarsborrel bij LOT&DAAN organiseren? Omdat wij om 17:00 gesloten zijn, is het mogelijk om de hele ruimte af te huren. Wij zorgen voor de aankleding, hapjes en drankje. Zo hoef jij verder niks te regelen. Neem hier contact op voor de mogelijkheden en beschikbare data.

Bedrijfslunch

Met een bedrijfslunch bij Lot&Daan zijn jullie even lekker de deur uit voor een smakelijke lunchpauze. Reken maar dat jullie er daarna weer tegenaan kunnen! 

Bedrijfsfeest

Wil je optimaal genieten van een geschikte locatie waar je jouw personeel kan bedanken voor hun harde werk? Bij Lot&Daan kan je jouw bedrijfsfeest organiseren waar we je graag het werk uit handen nemen.

Genieten in Rotterdam

Zakelijke events, zakelijke feesten en alle andere gebeurtenissen die jouw bedrijf organiseert verdienen onverdeelde aandacht en een locatie die met je meedenkt. Daarom stellen we ons bij Lot&Daan flexibel op en staan we altijd open voor jouw ideeën, eisen en wensen. Zo verzorgen we desgewenst ook audio apparatuur of een beamer en kunnen we een flinke bijdrage leveren aan eventuele aankleding. Twijfel dus niet om ons hiernaar te vragen, we vinden het juist fantastisch om ons op die manier in te zetten en zo jouw zakelijke feest te verzorgen!

Zakelijk event in Rotterdam reserveren

Zou je graag een zakelijk event willen organiseren bij Lot&Daan? We denken graag met je mee. Neem simpelweg contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.  

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA - DI: Gesloten
WOE - DO: 10.30 - 15.30
VR: 10:30 - 17:00
ZA - ZO: 09.30 - 17:00

© 2021 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.