Zakelijke events en feesten

Ben je van plan om een zakelijk event te organiseren en zoek je daar nog een geschikte locatie voor? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Of je nu klanten wilt ontvangen of juist een bedrijfsborrel inplant, we passen ons graag aan op jouw situatie. Tel daar een fijne ruimte waar tot wel 120 man in past bij op en je kunt erop vertrouwen dat jouw zakelijke feesten en netwerkborrels een groot succes worden!

Bedrijfslunch

Met een bedrijfslunch bij Lot&Daan zijn jullie even lekker de deur uit voor een smakelijke lunchpauze. Reken maar dat jullie er daarna weer tegenaan kunnen! 

Personeelsfeest

Je hardwerkende personeel gezellig samenbrengen? Geen enkel probleem bij Lot&Daan. Jouw zakelijke feest wordt er eentje voor in de boeken.  

Afscheidsborrel

Vertrekt een gewaardeerde collega? Na jaren van trouwe dienst, naar het buitenland of naar een nieuwe uitdaging? Dan is een afscheidsborrel wel op zijn plaats! 

Bedrijfsborrel

Eens per maand of zelfs per week samenkomen met het hele bedrijf om gezellig te borrelen. Daar zeggen de meesten geen nee tegen en wij ook niet!

Netwerkborrel

Van de ene borrel ga je door naar de ander. Een netwerkborrel is ideaal als je eens goed wilt netwerken! Ook dan kan je bij ons een geschikte ruimte boeken.

Je bent van harte welkom!

Zakelijke events, zakelijke feesten en alle andere gebeurtenissen die jouw bedrijf organiseert verdienen onverdeelde aandacht en een locatie die met je meedenkt. Daarom stellen we ons bij Lot&Daan flexibel op en staan we altijd open voor jouw ideeën, eisen en wensen. Zo verzorgen we desgewenst ook audio apparatuur of een beamer en kunnen we een flinke bijdrage leveren aan eventuele aankleding. Twijfel dus niet om ons hiernaar te vragen, we vinden het juist fantastisch om ons op die manier in te zetten en zo jouw zakelijke feest te verzorgen!

Zakelijk event in Rotterdam reserveren

Zou je graag een zakelijk event willen organiseren bij Lot&Daan? We denken graag met je mee. Neem simpelweg contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.  

© 2019 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.