Een heerlijke picknick in Rotterdam!

Jullie zitten in het park, aan het water of op een kleedje in de buurt. Die zak chips is al lang op en in het flesje lauwe water heb je ook geen zin meer. LOT&DAAN to the rescue!
Urban Picknick – Bezorgen Blijf lekker liggen waar je ligt, want wij komen een heerlijke en gezonde box vol met lekkers bij jullie bezorgen! De inhoud van de picknickmand is voor twee personen en kost €9,00 p.p. Wat zit er in?
– Fles verse sap (250ml) – Handfruit – Olijven – Brood met smeersels – Een frisse salade – Snoeptomaajes – Verrassingstaartje – Bestek voor twee. Optioneel: cava €4,00 extra
Urban Picknick – Ophalen Ben je nog niet onderweg naar het park of lig je buiten ons bezorggebied? Kom dan je picknickbox ophalen! De inhoud is gelijk, maar omdat je de moeite neemt de overheerlijke box op te halen krijg je van ons twee biertjes van de Kaapse Brouwers of een flesje cava cadeau!
Bestellen Je kunt bestellen via onze partner van Thuisbezorgd. Kom je er niet helemaal uit of wil je je box ophalen? Dan kun je ons bellen op 010 310 1222 of een mailtje sturen naar info@lotdaan.nl

© 2020 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.