Shop in LOT&DAAN - 18 juli 2018

Cadeautjes kopen bij je favoriete lunchzaak! Bij LOT&DAAN kan je nu naast koffie drinken, borrelen, lunchen en dineren ook terecht in onze giftshop. We hebben onze roze verf te koop, sieraden, kleding, ingrediënten en nog veel meer!

Heb je zelf producten die een mooi plekje in onze shop verdienen, mail dan even naar Lot@lotdaan.nl dan nodig ik je snel uit voor een kopje koffie.

Liefs, Lot

20 minuten lunch bij LOT&DAAN - 10 juli 2018

Je hebt weinig tijd, maar snakt naar een gezonde lunch buiten de deur. LOT&DAAN komt met DE oplossing. Geen lange wachttijden meer, maar snel, gezond én aan een tafel lunchen.

HOE? Je gaat zitten, krijgt het menu bij binnenkomst en op het moment van bestellen gaat de kookwekker aan. We garanderen dat je lunch binnen 20 minuten op tafel staat, hoe druk het ook in de zaak is. REDDEN WE HET NIET? (Wat we ons bijna niet meer voor kunnen stellen) Dan is de gehele food rekening voor ons. Eet je lunch vervolgens alsnog op in de zaak of neem het verpakt mee terug naar werk. GOEDE DEAL TOCH?

* Deze actie geldt van maandag t/m vrijdag en kom je met meer dan 5 personen, bel dan even van te voren, dan zorgen wij ervoor dat er een tafel voor jullie klaarstaat.

BIG NEWS: LOT&DAAN IS VERNIEUWD! - 1 mei 2018

LOT&DAAN is alweer 6 maanden open (dat ging snel!). Dat betekent dat we de afgelopen periode ontzettend veel geleerd hebben, door onder andere de feedback van onze geweldige gasten. Heb je geen zin om een uitgebreid verhaal te lezen? Dan zijn dit de vernieuwingen bij LOT&DAAN vanaf nú:

– Wij zijn doordeweeks van 07:30 tot 17:00 geopend en in het weekend vanaf 8:30 tot 17:00. Op donderdag en vrijdag kun je bij ons terecht tot 21:00.
– De menukaart is vernieuwd: meer vers belegde broodjes en ook hebben we guilty pleasure gerechten toegevoegd.
– Een aantal interieurwijzigingen zoals de hoge tafels met barkrukken
– Ons lente- en zomerterras is opgebouwd met heerlijke zitjes in de zon en zitzakken!
– Uitgebreidere opties voor catering, bezorgen én het afhuren van LOT&DAAN. 

Ben je nog aan het lezen? Leuk!

Openingstijden
We wijzigen onze openingstijden omdat we op deze manier een breder spectrum aan onze gasten kunnen bieden. Je kunt nu bij ons terecht voor je (vroege) ontbijt, maar op donderdag en vrijdag ook voor je avondeten voor take away, eat-in of delivery! Je eten laten bezorgen kan via onze partners van Thuisbezorgd of Foodora

Menukaart
Door het wijzigen van de openingstijden, het nieuwe seizoen én de waardevolle feedback hebben we onze menukaart ook aangepast in look and feel, maar ook qua inhoud. Zo is er een ruimere keuze in vers belegde broodjes, hebben we een super deluxe ontbijtplank toegevoegd en hebben we guilty pleasures op de kaart. Ben je veganist? Dan maken we jouw bestelling zonder dierlijke producten.

Binnen en buiten
Maak je geen zorgen, de roze muur is er nog! Wel zijn er meer planten, komt er nog een ontzettend gave muurschildering bij en kun je nu ook de hoogte in door aan de bartafels te zitten. Buiten is ons terras lente- en zomerproof! Je kunt een smoothie bestellen op onze trapzitjes of je verwonderen in onze zitzakken.

Bezorgd door LOT&DAAN
We kunnen vanaf nu meer gerechten bezorgen voor je ontbijt, lunch en op donderdag en vrijdag ook je avondmaaltijd. Je kunt bestellen via Thuisbezorgd of Foodora. Net wat je wilt. Wil je je catering verzorgd hebben door Lot & Daan? Bel dan even naar de winkel en wij maken je bestelling op maat.

We hopen dat jullie net zo blij zijn als wij!
Liefs, Lot en Daan

© 2019 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.