Lunch Rotterdam

Wil jij thuis, op werk of ergens anders genieten van een heerlijke lunch? Zoek je hiervoor naar vegetarische opties? Dan ben je bij LOT&DAAN helemaal aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van allday ontbijt en lunches in Rotterdam. Tevens staan wij bekend om onze grote variatie in het menu. Zo kan je bij ons dus ook terecht voor vegetarische lunches.

Wil je genieten van de lekkerste lunch in Rotterdam? Werp dan een blik op het menu en kijk of jouw favoriete (vegetarische) gerecht erbij staat!

De lekkerste lunch van Rotterdam

Voor de lunch kan je langskomen bij ons restaurant. Wanneer je met een grote groep wilt lunchen is het aan te raden om eerst telefonisch of via de website een reservering makenZo weet je zeker dat er genoeg plaats is voor jou en je gezelschap. Hieronder kun je zien welke lunches wij aanbieden.

Vegan lunch

Eet je geen vlees, maar wil je tóch genieten van een heerlijk eten? Ook voor vegetariërs hebben wij een aantal lekkere maaltijden op het menu staanVegetarisch eten valt de laatste jaren immers enorm in de smaak. En dat is maar goed ook, want vegetarisch eten heeft veel voordelen te bieden.  

Wanneer je namelijk vegetarisch eet, veroorzaak je minder dierenleed, leef je gezonder en lever je een bijdrage aan het milieu. Bovendien is vegetarisch eten steeds lekkerder geworden: het verschil is tegenwoordig nauwelijks te merken!  

De volgende vegetarische gerechten hebben wij op dit moment op het menu staan 

Houthakkersbrood avocado 

 Ontbijtje zoals ie hoort

 R’U nuts

Maar liefst 2 warme scones

De OmeLOT

Houthakkersbrood met huisgemaakte artisjok spread

Bagel geitenbrie

Bagel avocado

En nog veel meer… Check het hele menu onderaan deze pagina.

Laat ontbijtje?

Wil je thuis in de middaguren genieten van een lekker ontbijt? Ook dat kan bij ons! Het kan immers voorkomen dat je in de middag wilt ontbijten, omdat je een nachtdienst hebt gehad en later wakker wordt.

Ons restaurant is voorzien van de vlotste bediening, hipste inrichting en gezelligste sfeerOok hebben we een ruim terras, waar jij kunt genieten van de fantastische Rotterdamse sfeer. Wil je lunchen met jouw collega’s, vrienden of familieReserveer dan nu!

Ook voor bedrijven!

Op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt lunchen met jouw bedrijf? Kom dan gezellig langs bij ons restaurant! Een bedrijfslunch motiveert je werknemers en levert een hoop andere positieve resultaten op. Zo werken collega’s beter samen wanneer werktevredenheid hoog is. Hierdoor is samen lunchen een geweldig idee. Je kan namelijk lekker eten én de resultaten op het kantoor verbeteren in één klap!   

Welkom! Neem een kijkje in onze menukaart

Bij LOT&DAAN kun je terecht voor jouw all day breakfast en lunch. Wil je ontbijten om 14:00? Wij bepalen niet wanneer je wakker wordt. Lunchen tijdens onze vrijdagmiddagborrel? Geen probleem. Onze visie op gezond eten delen we graag: niet te moeilijk, wel eerlijk. Aan onze gekke groenten en rare nootjes geen onnodige toevoegingen. Gezond genoeg? Dat bepaal je zelf! Wij geven je de basis, jij bepaalt de toevoeging

* = vega
** = vegan

Lunch laten bezorgen  

Kun je niet naar ons restaurant komen of wil je op een andere plek genieten van jouw lunch? Geen probleem, dan brengen wij de lunch toch gewoon naar jou toeVia Thuisbezorgd kun jij op élk moment genieten van onze speciale ontbijt en/of lunch.

Reserveer je Rotterdamse lunch

Ontbijten als een koning of lunchen als een prins? Bij LOT&DAAN is dit en nóg meer mogelijk. Wij staan namelijk bekend om ons gevarieerde, gezonde en scherp geprijsde maaltijden. Wil je genieten van de lekkerste ontbijt of lunch in Rotterdam? Doe dit dan bij LOT&DAAN. Reserveer nu!  

© 2021 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.