Babyshower High Tea Rotterdam

Een babyshower is altijd erg gezellig. De aanstaande moeder wordt letterlijk overspoeld met cadeautjes, vandaar ook de term ‘shower’. Bovendien is het een fijn moment om nog even samen bij te kletsen, want zodra de baby is geboren zal de moeder hier niet zoveel tijd meer voor hebben. Een leuke dag voor iedereen. Toch kan het voor sommigen lastig zijn om de babyshower te organiseren. Er moeten allerlei zaken geregeld worden, zoals hapjes, versieringen en de cadeautjes natuurlijk! Je kunt er in zo’n geval ook voor kiezen om de babyshower niet bij de aanstaande moeder thuis te houden, maar juist ergens op locatie. Bij Lot & Daan kun je de babyshower combineren met een heerlijke high tea. We vertellen je daar graag meer over.

High Tea als babyshower

Het concept van een high tea komt je vast bekend voor. Jullie krijgen samen een knus tafeltje waar je onbeperkt kunt genieten van thee. Daarbij is de tafel gevuld met de lekkerste hapjes en zoetigheden die je je maar voor kunt stellen. Wanneer jullie dat willen is het mogelijk om hier versieringen aan toe te voegen. We zorgen er dan voor dat jullie plekje er extra gezellig uit ziet en helemaal klaar is voor een feestelijke babyshower high tea!

Voor iedereen een feestje

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons gezellig en smakelijk kan genieten. Wanneer er dus dieetwensen of allergieën zijn, kun je dit altijd bij ons aangeven. We gaan daarmee aan de slag en zorgen ervoor dat de hapjes en drankjes hier goed op aansluiten. Op die manier is een high tea babyshower voor iedereen een feestje.

De gezelligste babyshower high tea in Rotterdam

Kunnen we jou wellicht blij maken met een high tea babyshower in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en bespreken met liefde de vele mogelijkheden. Tot snel!

ZIT JIJ HIER STRAKS?

Wil je graag een babyshower organiseren  bij LOT&DAAN? Of wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we dit graag samen met jou.

Uiteraard mag je ons ook rechtstreeds mailen op info@lotdaan.nl. Wil je liever telefonisch boeken? Bel ons dan op 010310122.

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA: Gesloten
DI - WO: 10.30 - 15.30
DO - VR: 10.30 - 22.00
ZA: 09.30 - 22:00
ZO: 09.30 - 17.00

© 2020 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.