High Tea arrangementen Rotterdam

Heel veel thee, zoetigheden, scones en hartige hapjes delen met fijne mensen om je heen, dat kan bij LOT&DAAN.

Wij organiseren de ultieme high tea in Rotterdam centrum voor vrienden, collega’s of familie. De ultieme high tea ziet er voor iedereen anders uit. Daarom heb jij bij LOT&DAAN verschillende opties en mogelijkheden om de high tea aan te passen naar jouw wensen, of dat nu om een speciale gebeurtenis gaat of om dieetwensen, we zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Daar vertellen we je dan ook graag meer over, dus lees snel verder. Reserveren kan alleen 24 uur van te voren via het contactformulier onderaan de pagina.

Prijs: € 21,50 p.p. (vanaf 2 personen)

Wil je een babyshower high tea? Geef dit aan bij je reservering en wij versieren je tafel in dit thema.

Het arrangement

Onze high tea bestaat uit onbeperkt thee en fruitwater (max. 2 uur) en een combinatie van hartige en zoete gerechtjes die elk seizoen wisselen. Wanneer je in de zomer bij ons langskomt zullen de hapjes dus anders zijn dan in de lente of herfst, waardoor het iedere keer weer een verrassing zal zijn.

Jouw aanvraag!

We krijgen de leukste aanvragen voor een High Tea in Rotterdam. Daarom hebben we enkele speciale gelegenheden en mogelijkheden voor jou hieronder op een rijtje gezet.

Babyshower

Bij een zwangerschap hoort een gezellige babyshower. Je geeft de aanstaande moeder cadeautjes en maakt er met elkaar een leuke dag van. Wij zorgen ervoor dat er versieringen hangen en bereiden alles voor. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van dit feestelijke uitje.

Vrijgezellenfeest

Gaat een vriendin of familielid binnenkort trouwen? Dan is het de hoogste tijd voor een vrijgezellenfeest. Bij LOT&DAAN verzorgen we dit graag voor jullie. Lang niet iedereen vindt een vrijgezellenfeest met wilde toestanden leuk, dus een high tea vrijgezellenevent is dan een perfecte keuze.

Verjaardag

Je verjaardag vieren is altijd leuk, maar wanneer je dit thuis doet heb je er ook aardig wat werk aan! Met een high tea sla je dit allemaal over en hoef je alleen nog maar naar onze locatie te komen. Daar zorgen wij voor een mooi versierde plek zodat je meteen al van je verjaardag kunt genieten.

De lekkerste High Tea in Rotterdam Centrum

Een high tea, maar dan anders! 

Smaken verschillen, dat is een feit. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je de gezelligheid van een high tea wilt, maar misschien iets anders wenst dan een traditionele high tea. Daarom hebben we ook andere opties voor je opgesteld. Wil je hier verder op variëren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Misschien wel het leukste aan een high tea bij LOT&DAAN is dat je het gemakkelijk kunt combineren met een dagje uit. Misschien gaan jullie vooraf samen winkelen of bezoek je een museum. Onze locatie ligt in het centrum van Rotterdam en is makkelijk te bereiken, dus een gezellige high tea is altijd vlakbij. We zien je graag verschijnen! 

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA: Gesloten
DI: 09.30 - 15.30
WO - VR: 09.30 - 22.00
ZA: 8.30 - 22:00
ZO: 08.30 - 17.00

© 2020 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.