Bedrijfslunch in Rotterdam

Jij en je hardwerkende collega’s verdienen soms meer dan een thuis gesmeerd broodje kaas. Hoewel daar natuurlijk niets mis mee is, mag je best een uitpakken voor de lunch! Misschien hebben jullie een succesje te vieren, willen jullie een nieuwe collega beter leren kennen of hebben jullie vooral zin in een heerlijke bedrijfslunch: bij Lot & Daan kun je terecht voor al deze en andere wensen. We maken namelijk graag een lekkere bedrijfslunch in Rotterdam klaar voor jou en je collega’s.

Bedrijfslunch voor groepen in Rotterdam

We passen ons graag aan jouw groepsgrootte aan. Voor een bedrijfslunch in Rotterdam kun je daarom aanschuiven met slechts enkele collega’s of juist een grote groep. We hebben voldoende ruimte en energie om voor jullie allemaal een heerlijke bedrijfslunch klaar te maken.

Bij ons eten of bezorgen?

Je bent natuurlijk altijd van harte welkom op onze locatie in het hartje van Rotterdam, aan de Oude Haven. Hier kunnen jullie ontspannen en genieten van een overheerlijke bedrijfslunch. Hebben jullie daar eigenlijk geen tijd voor? Dat is geen enkel probleem. Je kunt je favoriete lunchgerecht namelijk ook bestellen via Thuisbezorgd. We bereiden jouw bedrijfslunch in Rotterdam dan met net zoveel zorg voor, waarna we het zo snel mogelijk naar jullie toe komen brengen.

Lekkere lunchkaart

De menukaart bij Lot & Daan biedt voor iedereen wat lekkers. Van een gezonde salade tot een rijkelijk belegd broodje en alles daar tussenin. Heb je bijvoorbeeld een allergie? Geef dit dan bij ons aan. We zorgen er dan voor dat ook jij kunt genieten van onze smakelijke bedrijfslunch.

Lunch plannen in Rotterdam?

Heb je nog vragen over een bedrijfslunch in Rotterdam bij Lot & Daan, of wil je bijvoorbeeld voor een grote groep boeken? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om er samen voor te zorgen dat jouw bedrijfslunch een groot succes wordt.

© 2021 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.