De lekkerste catering in Rotterdam

De heerlijke hapjes en gerechten van Lot & Daan mag je altijd op onze locatie komen proeven of juist bij jou laten bezorgen. Om het voor iedereen mogelijk te maken om hiervan te genieten is het ook mogelijk om een catering in Rotterdam te verzorgen. Zo kun je zelfs met de grootste groep op een eigen locatie onze gerechten opsmullen! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Lot & Daan als cateraar in Rotterdam.

 

Jouw cateraar voor lunch & diner

Onze catering verzorgen we zo graag, dat we dit het liefst op twee momenten van de dag doen. Daarom kun je bij Lot & Daan zowel een lunchcatering ’s middags als een diner catering ’s avonds aanvragen. We houden rekening met alle eisen en wensen en bieden ook voor de vegetariërs en veganisten binnen jouw groep een groot aantal keuzes. Zo is er altijd een catering die aansluit op de behoeftes van jouw groep.

Soorten catering

Je vraagt je misschien af, welke caterings zijn dat dan? We noemen er graag een paar op om je een beter idee te geven van de caterings die Lot & Daan verzorgt. Je vindt ze hieronder.

Bedrijven catering

Een bedrijfslunch of bedrijfscatering! Lekker en gezellig voor bij het werkoverleg bijvoorbeeld, zodat jij en je collega’s even smakelijk kunnen ontspannen. Ben je benieuwd wat wij voor je in petto hebben? Vraag bij ons de mogelijkheden of laat je eten bezorgen.

Congres catering

Er komen een heleboel bezoekers op een congres af en die krijgen op een gegeven moment allemaal honger. Met een congrescatering los je dit gemakkelijk op en biedt je de bezoekers een heerlijk gerecht. Zo heb je een goede start of een mooie afsluiter van jouw event.

Receptie catering

Bij een trouwerij, afscheid of jubileum hoort een gezellige receptie. Een gezellig receptie, daar hoort lekker eten bij! Lot & Dan verzorgt dit graag. Kunnen wij jou een mooie dag bezorgen? Vraag naar onze mogelijkheden.

Een Rotterdamse cateraar

Lot & Daan stelt zich op als een flexibele cateraar in Rotterdam. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken, dan zorgen we ervoor dat we daar naadloos op aansluiten. Tot snel!

© 2021 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.