Leuk dat je iets wilt organiseren bij LOT&DAAN!

Groot gezelschap? LOT&DAAN is (gedeeltelijk) af te huren voor bedrijfs- of teamuitjes, babyshowers, productpresentaties, verjaardagen, vriendengroepen en andere gezellige groepen. 

Afhankelijk van het aantal personen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunnen we na sluitingstijd (17:00) open gaan voor jullie of regelen we beamers, microfoons en natuurlijk de hapjes en drankjes. Maar het kan ook een stuk kleiner: voor jouw babyshower kunnen we een mooie locatie in de zaak reserveren. Speciaal voor groepen vanaf 30 personen hebben we aantrekkelijke eet- en drankarrangementen samengesteld. 

Onze locatie is zeer makkelijk te bereiken. Ook als je niet uit Rotterdam komt. Er zit een parkeergarage om de hoek, en wij bevinden ons tegenover het trein- en metrostation Blaak. Mocht je willen blijven slapen? Naast LOT&DAAN bevindt zich het CitizenM Hotel

Voor alle mogelijkheden kan er contact opgenomen via onderstaand contactformulier of telefonisch via 010 310 1222. Hieronder vind je een sfeerimpressie van onze prachtige ontbijt- en lunchzaak, en misschien straks wel jouw locatie!

Wil je zitten of staan?

Wil je de voetjes van de vloer hebben tijdens jouw evenement? Of liever een paar tafels met stoelen waar jullie aan kunnen zitten? 

Om je een idee te geven: In de reguliere opstelling zoals het overdag staat hebben we plaats voor +/- 60 personen. In onze zaak kunnen tijdens een zittend evenement +/- 80 personen plaatsnemen omdat we dan wat tafels aan elkaar schuiven. Gaan de tafels aan de kant? Reken dan op een man of 120! 

Neem contact met ons op!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • (Denk hierbij aan het soort evenement, of je wilt werken met een all-in prijs en of er andere specifieke behoeften zijn)

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA: Gesloten
DI: 09.30 - 15.30
WO - VR: 09.30 - 22.00
ZA: 8.30 - 22:00
ZO: 08.30 - 17.00

© 2020 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.