EEN FEESTELIJKE NIEUWJAARSBORREL!

Tijdens de wintermaanden is LOT&DAAN ook beschikbaar voor (privé) feesten en borrels tot 90 personen. Denk aan een feestelijke nieuwjaarsborrel met familie, vrienden of collega’s. En maak je geen zorgen: wij regelen de versiering, muziek, hapjes en een microfoon voor de baas zijn/haar speech!

Voor deze borrels en gelegenheden kunnen wij afwijken van onze reguliere openingstijden. Zo hebben we de mogelijkheid om ook in de avond jullie te voorzien van bijvoorbeeld een Walking Dinner, een borrel met hapjes of een feestelijk en gezond buffet. Maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook meer dan welkom, we denken graag mee! En willen jullie de borrel op kantoor vieren? Geen probleem, wij cateren ook op locatie.

Contact
Voor alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden via info@lotdaan.nl of telefonisch via 010 310 1222. Als u mailt zou u dan de datum, de tijd en het aantal personen alvast mee willen sturen?

Graag proosten we samen op het nieuwe jaar!

Team LOT&DAAN

Bereikbaarheid

LOT&DAAN is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (Station Blaak) en er is een parkeergarage op 150m afstand (Parkeergarage Markthal). Mocht u willen blijven slapen in de buurt van LOT&DAAN? Tegenover onze zaak bevindt zich Hotel CitizenM.

Direct contact
met Lot & Daan

LOT&DAAN

Gelderseplein

(Oost-Wijnstraat 24)

3011 TZ Rotterdam

TEL: 010 310 1222

info@lotdaan.nl

MA T/M WO: 07.30 - 15.00
DO & VR: 07.30 - 17.00
ZA & ZO: 08.30 - 17.00

© 2019 LOT&DAAN is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.